Obrite so dolgočasne

Kakšnih deset let nazaj 1 smo v naši savni prvič videli pobrito. Ni bila povsem na golo, ampak opazen je bil občuten poseg škarjic in britvice. S težavo smo prikrivali strmenje v umetelno oblikovan grmiček.  Izvedeli smo, da lastnica tega grmička študentka v Berlinu.Iz Berlina je? Nič čudnega. Od tam prihajajo vse mogoče novotarije.  

Takšne posebnosti 2 se seveda hitro primejo. Po nekaj tedenskem “tipanju”  se je pojavil že drugi primerek. Bil je bolj amatersko izdelan. Videlo se je, da brivec (-ka) ni najbolj vešč britvice. Najbrž se je pičkina 3 lastnica sama mučila z “novim”  orodjem – britvico in ogledalom. Si predstavljam, da ni bilo enostavno, zaklenjena v kopalnici z eno nogo na tleh, z drugo nogo na robu bane in na debelo nabrizgana z belo peno.  Skoraj tako težko je moralo biti, kot če bi na glavo skakal v Črno morje.

Med tem smo že izvedeli, da v Berlinu te stvari prepuščajo profesionalcem.  Iz tedna v teden so se pojavljali novi modeli in moški smo imeli kar precej dela z ogledovanjem in klasifikacijo ter ne nazadnje tudi z  ocenjevanjem novih pristopov.  Hkrati smo (so) nekateri že dobili tudi prve seksualne izkušnje, kako je biti s pobritimi.

Trend je nezadržno rasel in odstotek oblikovanih se je počasi prevesil v korist slednjih. Vendar to očitno še ni bilo dovolj. V želji ugajati, ali še raje šokirati so se ženske začele briti povsem na golo. Če smo nekoč moški  živeli za trenutek, ko se je iz temnega grmička za sekundo, ali dve posvetil “žnabelček”, ali celo ščegetavček, so nas ženske postavile pred golo dejstvo. Od zdaj naprej se vsak trenutek lahko vidi vse.  Ščegetavček, »žnabelčki« in celo različne rožnate odtenke prvega portala imamo, kot na pladnju. Nenadoma smo moški oropani ugibanja: “Kakšno ima? Ima velikega? Se skriva tam vmes, ali štrli ven”? Vse tisto, kar je bilo moškim tisočletja postavljeno v zibko in na kar nas je navajala tisočletna literatura, ki je pisala številne drame na temo majhnega črnega trikotnika,  je izgubilo svojo veljavo. Vse je izginilo v skoraj enem samem trenutku. V obdobju le nekaj let. Dosti premalo, da bi se evolucijsko pripravili na novo situacijo. Ženske so nam ubile pomemben element naše spolne aktivacije, našo domišljijo, ubile so nam erotiko. Ubile so nam fantazijo. To kar se nam ponuja je čista pornografija, obritost pičke odraslo žensko izenači z nedoletno deklico.  Razlika med normalnim seksom in med pedofilijo izginja. Nekatere ženske se izgovarjajo (tudi moja točajka v bližnjem bifeju), da je obritost standard, da je to vprašanje higiene. “Joj ljubica”, ji moram na tem mestu reči. Higiena je še vse kaj drugega. Kot da so bile prejšnja tisočletja ženske nehigienske?

Drage naše ženske, če nas boste kdaj zalotile, da sanjarimo o seksu s Severino, da sanjarimo o Tini Maze in celo o prijetno poraščeni Madoni, zdaj veste zakaj. 

_____________________

Odločitev je vaša

Opombe pod črto

  1. Tekst je bil napisan leta 2010
  2. glej zbornik svoboda
  3. Za odkrito uporabo besede pička me je s svojim nedavnim prispevkom, ki ga najdete tudi tu na blogu, opogumila pisateljica Svetlana Makarovič. Trdi namreč, da nas je RKC oropala spontanosti pri izražanju in da je pojem “pička”, če je izražen v ustreznem kontekstu, lahko povsem korekten izraz. Upam, da sem zgoraj zadostil njenemu kriteriju.

1 misel na “Obrite so dolgočasne

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Urednikova beseda